A A A

 

Persoonlijke zorg en begeleiding

Gera Schoorlemmer, het gezicht achter Het Zorgmakelaarskantoor, is al sinds 1987 actief werkzaam in de zorg. Uit eigen ervaring weet zij dat er heel veel kan op het gebied van zorg en begeleiding, maar dat dit voor particulieren lang niet altijd duidelijk is. Het Zorgmakelaarskantoor biedt u de helpende hand bij de aanvraag en inkoop van zorg in de breedste zin van het woord.

 Onze belangrijkste kenmerken zijn:

  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Probleemoplossend
  • Eén vaste contactpersoon
  • Geen vraag of probleem is voor ons te moeilijk
  • Geruststellend in een zorgelijke tijd

Het zorgmakelaarskantoor kan u op verschillende manieren begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld bij het beantwoorden van uw vragen omtrent het krijgen van zorg en begeleiding. Daarnaast bieden wij diensten aan op het gebied van diverse zorgtaken. Van huishoudelijke hulp, persoonlijke zorg tot complexe verpleegkundige handelingen. Via ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd wel iemand die precies de hulp en zorg kan leveren waar u behoefte aan heeft. U bepaalt hoe en wanneer u hulp wilt en wij regelen de rest. Hierdoor hoeft u uw leven niet in te stellen op de hulpverlening, maar kunt u zelf het heft in eigen hand houden.

Klanttevredenheid

Het Zorgmakelaarskantoor voert iedere twee jaar een cliënttevredenheidsonderzoek (CQI) uit onder de cliënten van het Zorgmakelaarskantoor. Het gemiddelde cijfer voor de ervaringen met de zorg thuis vanuit Het Zorgmakelaarskantoor is een 9.1.

Klik hier voor de uitkomsten van de CQI in een factsheet.